блог металошукачі, пошук
металлоискатели оптовый склад

Minelab Equinox. Новинка 2017 (МД вбивця вже тут…)

Новий металошукач 2017 – Minelab Equinox… По нашому, рівнодіюча або рівнодення. Погодьтеся, ім’я для металошукача досить незвичайне. Або як для вбивці всіх одночастотних металошукачів, нормально? Конкуренти вже пообіцяли відповідь (не знаючи, що покаже Minelab).

16 вересня 2017 року в Англії (графство Оксфордшир) буде проходить фестиваль любителів приладового пошуку Detectival 2017. Простіше кажучи, копательский зліт. Головний спонсор події виробник Minelab. Тут і буде вперше показаний новий металошукач Minelab Equinox. За словами виробника Minelab, детектор Minelab Equinox просто поховає всі попередні одночастотні детектори VLF, зробить революцію в світі копачів. Яким буде Minelab Equinox?

Для початку, Minelab Equinox буде працювати за гібридною технологією. Одночасна робота платформ VLF і BBS, з можливістю автоматичного пріоритету (перемикання або перекриття) одного процесу над іншим.

Металошукач Minelab Equinox буде багатопроцесорним. Поки мова йде про два процесори, і необов’язково що обидва будуть знаходиться в центральному блоці електроніки. Наприклад, один з процесорів може знаходиться в котушці. Уявляєте, скільки така котушка для Minelab Equinox буде коштувати?

Minelab Equinox металошукач амфібія – грунтовий пошук + занурення під воду до 3 метрів. Навіть для тих, хто не збирається вести пошуки під водою, такий бонус корисний. Не боїться дощу і роси, металошукач можна мити під водою.

За обіцянками виробника, новий Minelab Equinox буде по максимуму використовувати в своїй конструкції карбон, дуже легкий і надзвичайно міцний матеріал. Подивитися. Буде карбоновим тільки нижня штанга, або новий металошукач буде з карбону.

Але це ще не все… Хочете дізнатися ціни на Minelab Equinox? А побачити перше фото Minelab Equinox? Або поки рано, і не псувати виробнику прем’єру? У виробника є свій маркетинговий план, і йому не сподобається заздалегідь усвідомлені копачі ))

Оновлена інформація. Додано

Новинка буде показана 16 вересня 2017 року, о 8: 45 AM (час UK, London). Буде вестися онлайн трансляція (стрім) у Фейсбуці.

Minelab Metal Detectors:

“It came out of the sky!”- Get ready for Minelab’s product announcement at Detectival on September 16th!

The live stream will be broadcasted from Detectival UK Rally 2017. The video will then become available on the Minelab Facebook page. Are you excited?

Time zones:

  • London, UK: 8:45 AM, Saturday, September 16
  • Sydney, Australia: 5:45 PM, Saturday, September 16
  • California, USA (PST): 12:45 AM Saturday, September 16
  • New York, USA (EST): 3:45 AM Saturday, September 16
  • South Africa Standard Time: 9:45 AM, Saturday, September 16
  • Dubai, UAE: 11:45 AM Saturday, September 16
  • Istanbul, Turkey: 10:45 AM Saturday, September 16

Please note, we may experience some potential streaming difficulties due to our location.

Оновлена інформація. Додано

Minelab Equinox. Новинка 2017 (МД вбивця вже тут...)

Все про новий металошукачі Minelab Equinox буде збиратися тут. Інші новинки 2017, це тут. Нагадаю, виробник Fisher другий рік обіцяє розумний металошукач. Виробник Whites, найближчим часом готовий показати свій гібридний металошукач.

металлоискатель БУ купить по лучше цене
лучшие металлоискатели